Summerclass ‘Creatief pitchen’ ?>

Summerclass ‘Creatief pitchen’

Summerclass ‘Creatief pitchen’

Je kent het vast wel, de elevatorpitch. Iemand vraagt je wat voor werk je doet, of je wilt tijdens een sollicitatie kort en bondig vertellen waar je voor staat. En dan…”eh….nou, ik ben HR-adviseur en ik werk nu 10 jaar bij bedrijf x”  Niet echt inspirerend.

Het kan ook anders. Hoe? dat leer ik je in de speciale Summerclass ‘Creatief pitchen’. Aan de hand van een aantal passie-drijfveren en vier pitch-vragen gaan we jouw pitch omzetten in beeld en geluid. In een kleine groep ga je aan de slag om jouw unieke punten te verhelderen en om te zetten in een voor jouw passende pitch. Laat de vraag nu maar komen: “Zo, vertel eens iets over jezelf…”

Heb je interesse, laat het mij dan voor 15 juli aanstaande weten. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6, maximaal 10), prikken we gezamenlijk een datum en tijdstip en ontvang je alle details. De bijeenkomst duurt een dagdeel en vindt plaats op lokatie Udenhout. Kosten € 95 excl. btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.