Waardebonnen uitgereikt! ?>

Waardebonnen uitgereikt!

10 jaar geleden schreef ik me in als zelfstandige bij de Kamer van Koophandel. Gewoon3 heette het toen nog. Coaching, training en vitaliteit. Na een aantal jaren waarin ik het coachingswerk nog WP_20150909_20_38_06_Pro__highresnaast mijn vaste baan deed, ben ik in 2012 helemaal ‘zelfstandig gegaan’. Punt van Inspiratie werd opgericht en het coachingswerk kreeg na mijn opleiding bij Passionair Nederland een heldere specialisatie: mensen begeleiden in het leven en werken vanuit Hart en Ziel.

Ondertussen heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden en ben ik dankbaar voor het grote aantal mensen dat bij mij een traject heeft doorlopen. De klanten die bij mij een passie-inventarisatie hebben gedaan, wilde ik speciaal in het zonnetje zetten, omdat zij zo’n intensief traject hebben doorlopen waarin ze zichzelf van alle kanten hebben belicht en ontwikkeld. En waar ze stuk voor stuk razend enthousiast over zijn!

Goed, de waardebonnen dus. Een blijk van dank van mijn kant. Deze enthousiaste ambassadeurs ontvangen bij het aanleveren van iedere nieuwe klant én een mooi bedrag op hun rekening én een nieuwe waardebon. Zo wordt delen vermenigvuldigen en dat voelt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.