Loopbaanoriëntatie en keuzes ?>

Loopbaanoriëntatie en keuzes

In samenwerking met een werkgever in Noord-Brabant ben ik een training aan  het ontwikkelen rondom het maken van loopbaankeuzes. Na een eerste training Loopbaanoriëntatie blijkt vaak dat mensen denken: “Nu weet ik wel beter wat ik wil, maar hoe maak ik echt een stap?”

Deze interactieve training zal mensen helpen om hun loopbaan (en leven) op een positieve manier om te buigen. Het idee is om een groep samen te stellen met deelnemers uit verschillende organisaties, omdat niet iedere organisatie groot genoeg is om een trainingsgroep te vullen. Heeft jouw organisatie interesse? Laat het dan gerust weten, dan gaan we met elkaar in gesprek.

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.