Passie-inventarisatie nader toegelicht ?>

Passie-inventarisatie nader toegelicht

Vaak krijg ik de vraag wat mensen van een Passie-inventarisatie kunnen verwachten. Iedere klant heeft weer verschillende vraagstukken en waar bij de een de nadruk ligt op loopbaan, ligt bij de ander de nadruk op een gezonde balans houden of meer in contact komen met het eigen gevoel. En dan zijn er ook mensen die vastlopen en helemaal niet meer weten wat ze willen en welke stappen te zetten. Kortom zoveel mensen, zoveel wensen. En vragen…

In het kort zijn de onderstaande punten de opbrengst van een passie-inventarisatie:

  • Scan: Deelnemers ontdekken door een uitgebreide ‘drijfverenscan’ wat bij ze past en waar groeipotentieel zit;
  • Bewustwordingsproces: deelnemers worden zich bewuster van hun handelen in de dagelijkse praktijk en weten ook hoe zij veranderingen aan kunnen brengen waar nodig
  • Individuele vraagstukken: actuele coachingsvraagstukken worden verweven in het traject. Hierdoor wordt het traject op maat. Denk bijvoorbeeld aan vragen rondom vacatures en sollicitaties, een systemisch vraagstuk, balans ervaren in hoofd en hart, ontwikkelen leiderschap/ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit vergroten etc. etc. Kortom de mogelijkheden zijn niet op 1 hand te tellen.

Aan het eind van het traject wordt de complete passie-inventarisatie op A3 overhandigd. Een concreet en essentieel eindproduct dus waar je nog langere tijd plezier van hebt!

Zijn er nog vragen of wil je graag dat ik een keer aan jou of je collega’s een nadere toelichting geef, dan weet je me te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.