Kerstdagen vol verwondering en een fantastisch 2017 gewenst! ?>

Kerstdagen vol verwondering en een fantastisch 2017 gewenst!

kerst-2016“Over ont-dekken wat er is”

Lieve jij,

We zitten midden in de ‘donkere dagen’ voor kerst. Vandaar ook dat ik hier een enorme 😉 boom heb staan van 50cm met heel veel lichtjes. Daaronder staat ‘Rudy’ de rednose reindeer die met zijn grappige bolle ogen altijd een lach op mijn gezicht brengt. 1x per jaar mag hij in de huiskamer, alhoewel mijn man Frank hem graag met een zak over zijn hoofd ziet…zo vind ik hem dan ook nog wel eens op een onbewaakt ongeblik….snel bevrijd ik mijn vriend dan uit zijn netelige positie.

Het eind van 2016 in zicht. Nog even alles afronden wat er ligt. Soms kan dat wel en soms is het wachten op het universum en gaan dingen trager dan dat je hoopte. En dat is goed! Want alles heeft zijn eigen tijd en eigen moment. En als je dat gaat ontdekken, dan kom je in een ander ritme. Wil je niet meer dwingen of forceren, maar ben je actief in het moment en ben je vol verwachting naar wat het grotere plan voor jou in petto heeft. Synchroniciteit – zinvolle toevalligheden ont-dekken. Ont-dekken, want alles is er al, maar wellicht heb je het nog niet gezien, gehoord of laat het nog wat op zich wachten met hele goede redenen. Want, dat weet je altijd pas achteraf.

Het oude jaar sluit ik af in dankbaarheid. Dankbaar voor de mensen die mijn pad hebben gekruist; alle klanten, opdrachtgevers, opleiders, honden, netwerkcontacten. En natuurlijk vrienden, familie en last but not least mijn gezin met kat Joep. In 2017 krijgt hij een nieuwe harige huisgenoot waar hij lekker bij in de grote mand kan liggen:) Er is veel om met een gevoel van warmte op terug te kijken. Het leven is goed geweest in 2016.

2017, nieuwe kansen en vast ook nieuwe uitdagingen. Nieuwe dingen om te leren, moois om voort te zetten, ballast achter me te laten en wie weet wat nog meer. Ont-dekken….Zo ga ik in ieder geval het nieuwe jaar in. Vol verwondering ont-dekken en ont-moeten! Hopelijk mag ik nog een heleboel mensen dicht bij zichzelf gaan brengen, op het moment dat bij hen past, vanuit het hart, vanuit mijn intuïtie en samen ont-dekkend wat het grote plan voor hen in petto heeft.

Voor nu alvast hele mooie, warme feestdagen toegewenst en een gezond en inspiratievol nieuw jaar!

Liefs, Harriët.

Eén gedachte over “Kerstdagen vol verwondering en een fantastisch 2017 gewenst!

  1. Mooi lieve zus! Wat kan jij dit toch prachtig verwoorden. Echt bijzonder.

    Dikke knuffel,
    Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.