Teamcoaching vanuit het hart ?>

Teamcoaching vanuit het hart

Of we mee willen denken om onze resultaten terug te gaan koppelen aan het bestuur… 🙂

Natuurlijk! graag zelfs. Waar we gestart waren met een team waarin relaties stroef verliepen en er weerstand was tegen allerlei soorten veranderingen, hebben we nu met een team te maken dat in de positieve flow gekomen is. Er wordt verantwoordelijkheid genomen, feedback gegeven, meegedacht t.a.v. het grotere geheel en bovendien het plezier is terug. Iedereen bemerkte het gevoel van opluchting zodra hij/zij weer op het werk aan kwam. En dat is een hele grote en mooie verdienste van al deze medewerkers en  het management!

Wij (Margot Huysmans en ik) hebben als teamcoaches gefaciliteerd, weerstand getransformeerd, inspiratie gegeven, getraind en ruimte geboden. Nooit gedacht dat het dit effect zou hebben en nu mogen we zelfs mee gaan creëren voor de totale organisatie. We zijn dankbaar en geïnspireerd. Dit smaakt naar meer!

2 gedachten over “Teamcoaching vanuit het hart

  1. Wat een mooi resultaat!!! Wel verdiend, en hopelijk volgt er meer 🙂

  2. Thanks! Gisteren is duidelijk geworden dat er in ieder geval een volgende stap komt voor de hele organisatie. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.