Uitnodiging Energetisch werk mei 2017 ?>

Uitnodiging Energetisch werk mei 2017

De energie kan beschouwd worden als de oorzaak van alle veranderingen in de wereld.

(Werner Heisenberg)

Al jaren lang – waarschijnlijk al heel mijn leven –  voel ik als HSP’er (hoog sensitief persoon) sfeer, energie, gemoedstoestanden, lichamelijke klachten etc. aan. Ik gebruik deze goed ontwikkelde antenne uiteraard in mijn coachingswerk en eigenlijk overal waar ik kom. Als ik met mensen systemisch aan het werk ben, komt de flow helemaal op gang en merk ik dat ik informatie doorkrijg die de spijker op zijn kop slaat. Het is dan ook precies helder wat de persoon te doen staat en welke blokkades of hindernissen er nog zijn. Mensen ervaren zelf hoe iets voelt en dat geeft zoveel inzichten. En als mensen nog onwennig zijn met hun gevoel, dan resoneer ik mee en vertel wat ik ervaar. Zo wordt vaak de nieuwsgierigheid naar hun eigen gevoel weer aangewakkerd en dat vind ik mooi!

Het werken met mijn intuïtie en gevoel geeft mij en mijn klanten ontzettend veel energie en ik wil daar graag nog meer mensen op hun pad mee gaan helpen. Na een coachgesprek afgelopen week, waarin ik zelf gecoacht werd, werd me duidelijk dat ik hierin iets nieuws op mag gaan zetten. Vandaar ook deze uitnodiging aan jullie. In mei wil ik graag een aantal mensen energetisch gaan begeleiden. Hiervoor wil ik maximaal vijf mensen uitnodigen die graag eens willen kennismaken met deze manier van werken. De datum en tijd worden geprikt als de aanmeldingen binnen zijn. De kosten hiervoor zijn: €65 excl. btw. Kom je zelf, en breng je vervolgens iemand uit je netwerk aan, dan is de sessie voor jou slechts €35 excl. btw!

Wat je mag verwachten: je krijgt informatie over energetisch werk, informatie over jouw eigen energie en je ervaart wat het effect van jouw energie is op anderen en/of in een specifieke omgeving.

Wat ik van jou vraag: een open en nieuwsgierige houding. En mogelijk een vraag waar  je graag antwoord op zou willen.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 april via in**@pu***************.nl of via 06 21 71 09  71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.