Een nieuwe bewoner ?>

Een nieuwe bewoner

Afgelopen 16 juli was een bijzondere dag.

Onze nieuwe pup ‘Buddha’ deed zijn intrede. Heerlijk om weer een hond in huis te hebben! Als Buddha wat groter is, wil ik hem graag in gaan zetten bij bepaalde individuele coachingstrajecten. Dat betekent nu voor ons: “aan de slag!” Onder andere met: hoe begroet ik nieuw bezoek, hoe loop ik aan de riem, luisteren en aandacht hebben voor de geleider, rustig op kantoor verbli jven, andere honden leren kennen, omgaan met allerlei prikkels buiten en nog veel meer.

Onze kleine man doet het al supergoed. En ik word ook gelijk gespiegeld 🙂 Ongeduldig vrouwtje…ongeduldige hond. Relaxt vrouwtje…relaxte hond. En spelenderwijs leren is leuk voor allebei! Ik ben benieuwd met wie we straks nieuwe paden gaan bewandelen. Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.