Nieuwe tarieven per 1 oktober 2017 ?>

Nieuwe tarieven per 1 oktober 2017

Beste klanten,

Toen ik  in 2006 mijn eigen bedrijf startte, heb ik de tarieven voor mijn dienstverlening vastgesteld. Als startend coach heb ik gezorgd voor een lage (financiële) drempel zodat er veel mensen de weg naar Punt van Inspiratie wisten te vinden. Inmiddels zijn we ruim 11 jaar verder en heb ik een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en teams binnen diverse organisaties. En daar past naar mijn mening ook een ander tarief bij. Mensen die al eerder met mij gewerkt hebben, weten dat een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding voor mij erg belangrijk is. Immers de investering van een organisatie/individu mag ook terugverdiend worden in o.a. betere kwaliteit en meer werkplezier. Daarom heb ik mijn prijzen aangepast en heb ik ervoor gezorgd dat die goede balans gehandhaafd wordt.

Vanaf 1 oktober aanstaande zullen de nieuwe tarieven ingaan. Uiteraard worden voor de lopende trajecten de oude tarieven gehanteerd. Wil je meer informatie, laat het me dan even weten.

Bedankt voor alle mooie ervaringen tot nu toe en Let’s go on together!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.