Punt van Inspiratie dienstenbrochure ?>

Punt van Inspiratie dienstenbrochure

Na jaren werken, leren en ontwikkelen kwam bij mij steeds meer het verlangen om al mijn diensten eens overzichtelijk te bundelen. Met dank aan mijn vormgeefster Dianne Veeken van  http://www.meneerjanssen.com is dit ook erg mooi gelukt vind ik zelf. Van individuele begeleiding tot workshops. Alles staat overzichtelijk en helder in de brochure.

In mei heb ik een groot deel van mijn netwerkcontacten de folder toegestuurd met daarbij het programma voor 2018-2019 en een persoonlijke bedankbrief. Want ik ben hen dankbaar, al mijn klanten en opdrachtgevers. Het is prachtig om mensen te zien groeien en om inspiratie te delen. Ik hoop dan ook dat ik nog vele jaren dit mooie werk mag blijven doen.

Bedankt allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.