Nieuwe uitdagingen in september! ?>

Nieuwe uitdagingen in september!

September wordt voor mij een maand van vernieuwing en kennis delen. Het lijkt erop alsof alles wat ik in de afgelopen jaren heb verzameld, geleerd en ervaren, dat ik dat mag gaan toepassen op een hele leuke manier.

In september starten twee opleidingen voor Bachelor of Nursing, in Tilburg en in Breda. Voor MBO’ers die een HBO diploma willen gaan halen en zichzelf hiermee verder willen ontwikkelen. Persoonlijk leiderschap is een belangrijk onderdeel in deze opleidingen. En dat mag ik gaan begeleiden. Leuk hè! Ik hoop dat de deelnemers inspirerende groeistappen zullen gaan maken.

Ook in september ga ik aan de slag met Zelfsturing vanuit Passie. Voor leidinggevenden die de principes van zelfsturing onderschrijven en die dit willen organiseren vanuit de talenten en passies van alle medewerkers inclusief zichzelf. Want het begint bij jou….in het hier en nu! Superveel zin in!

Verder krijg ik weer een aantal nieuwe mensen op mijn pad die ik mag begeleiden met het ontdekken van hun passies en ben ik ook nog jarig in september 🙂 Wat een feest!

Maar nu eerst even vakantie vieren… Fijne zomer allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.