Talenten in ontwikkeling! ?>

Talenten in ontwikkeling!

Deze maand ben ik in samenwerking met Marlies van ‘Zin in Tijd’ met groot enthousiasme begonnen aan het in kaart brengen van alle drijfveren van een groot aantal medewerkers van Avans Hogeschool Dienst Marketing Communicatie en Studentenzaken. De reacties zijn heel leuk: van “vernieuwend en verrassend” tot “tja, zo heb ik het nog nooit bekeken!”. 🙂

Na alle individuele sessies hebben we de talenten uitgewisseld op een 1e heidag op een inspirerende locatie midden in het bos. Naast de talentenuitwisseling hebben we medewerkers laten ervaren hoe het is om vanuit Passie te werken.

Inmiddels hebben we een planning tot eind van dit jaar om nog veel meer drijfveren in kaart te gaan brengen en om deze drijfveren op een creatieve, innovatieve en zelforganiserende manier in de praktijk te gaan brengen. Wat een supermooie uitdaging! Marlies en ik hopen dat dit nog veel mooie nieuwe ontwikkelingen voor alle mensen en deze organisatie gaat opleveren!

Eén gedachte over “Talenten in ontwikkeling!

  1. Super mooi om dit samen te mogen doen en mensen te helpen om hun passie en drijfveren in kaart te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.