Podcast is ‘live’! ?>

Podcast is ‘live’!

Alles mogen delen: visie, ideeën, ervaringen en nog veel meer. Mijn vriendin en communicatieprofessional Koos de Bie stelde voor om mij te interviewen en een podcastserie te maken over alle onderwerpen die ik in mijn vakgebied tegen kom. Wat een superidee was dat!

Vol enthousiasme zijn we begonnen en wat mij betreft is het eind nog lang niet in zicht. Vanaf vandaag staat podcast nummer 1 Verandermanagement op mijn website en dit weekend wordt nummer 2 Talentontwikkeling al weer gelanceerd. Alles is te vinden op mijn YouTube-kanaal. Wij zijn nog lang niet klaar met delen. Wat is dit tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.