Van Ego naar Hart ?>

Van Ego naar Hart

Je eigen Ego ontmaskeren. Het blijft een van de moeilijkste dingen die er is. Soms komt hij (of is het een zij?) zo geniepig door een achterdeurtje naar binnen. En dan merk je het pas als hij het stuur wéér van je heeft overgenomen. Luister als je het interessant vindt maar eens naar mijn podcast Ego op de achterbank.

Volgens vele spirituele sites is dit de tijd van de verschuiving van Ego naar Hart-bewustzijn. Dat betekent o.a. niet vanuit macht, maar vanuit kracht je leven vormgeven. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij met het werk dat ik vanuit Hart en Ziel doe. Have a nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.