Groeiend enthousiasme ?>

Groeiend enthousiasme

“Als team P&O zijn we gestart met een teamcoachingstraject. We willen een volgende keer wat vertellen over waarom we graag coaching wilden als team en wat het ons brengt (tot nu toe heel positief!). Hieronder een foto van de 2e ochtend waarbij we de historie van ons team in kaart hebben gebracht. Wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren! Heel leerzaam om van elkaar te horen hoe iedereen dit ervaren heeft. ”

Dit bericht stuurde het team P&O aan de collega’s via een interne nieuwsbrief. En er gebeurde nog veel meer. Dit team maakte al supermooie stappen op weg naar zelforganisatie, persoonlijke en professionele groei en een gezamenlijke sprankelende WHY. Groeiend enthousiasme bij de deelnemers en bij mij. Zo leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.