Benut elkaars talent ?>

Benut elkaars talent

Deze week sluit ik aan bij de training “Zeg gewoon eens Nee!” van mijn zus Marlies. Superleuk, want naast het feit dat het heel leuk is om met haar samen te werken, vraagt het ook weer wat van mijn eigen vaardigheden en talenten. Ik ga namelijk als trainingsacteur aan de slag. Improviseren, in het moment mensen spiegelen op hun gedrag en bijdragen aan een stuk professionele groei. Ik heb er enorm veel zin in.

Gebruik maken van elkaars talenten. We doen het nog niet altijd automatisch binnen onze organisatie. En dat terwijl het zoveel meer energie en synergie oplevert. En het is echt niet zo moeilijk. Voorwaarde is wel dat je open en eerlijk durft te zijn over wie jij bent en waar jouw kracht en interesse ligt. En natuurlijk Nee-zeggen tegen datgene wat jou helemaal leeg trekt. Je zult verbaasd zijn over de flow waarin je dan terecht komt met je team.

Wil jij weten hoe je talenten omzet in energie? Neem dan vrijblijvend contact met me op en vraag naar de mogelijkheden voor jou of jouw team. Heel veel werkplezier toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.