Het inspiratiekompas toegelicht ?>

Het inspiratiekompas toegelicht

Meerdere klanten hebben het inspiratiekompas voor zichzelf al laten maken. Wat is het nu precies? In dit bericht geef ik meer informatie over wat je kunt verwachten.

Het inspiratiekompas geeft helderheid op een diepere zingevingslaag. De grote vraag: “Waarom ben ik op aarde?” De blauwdruk van jouw leven ligt namelijk al opgeslagen in jouw genen. Dat betekent niet dat je ‘overgeleverd’ bent aan een vooraf vastgelegd leven, maar dat je kan gaan zien waar jij als mens het verschil kan maken vanuit jouw natuurlijk potentieel. En ook belangrijk: waar je liever geen energie in wilt steken.

Veel mensen blijven ronddraaien in dezelfde cirkels en willen er wel uit, maar weten niet hoe. Door het opstellen van een inspiratiekompas wordt helder: Wat jij van jongs af aan al in je hebt, Hoe jij jouw volledige potentieel kunt activeren, Wanneer je op je best bent en Waarin je nog kunt groeien als mens.

Het inspiratiekompas bestaat uit 3 onderdelen:

a.     Een analyse van jouw ‘genen-profiel’

b.     Het samenstellen van een inspiratiekompas

c.     Een online terugkoppeling met alle informatie uit het inspiratiekompas.

De terugkoppeling wordt opgenomen, zodat je na afloop alles nog eens op je gemak tot je kan nemen. Uiteraard ontvang je ook het inspiratiekompas zelf met daarin de samenvatting en een aantal startvragen voor jouw reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.