Feedback Professionele identiteit ?>

Feedback Professionele identiteit

Sinds kort sta ik weer ‘voor de klas’. Wat is het toch prachtig om mensen zo te zien groeien! Als vakdocent van de module professionele identiteit en als Persoonlijk leiderschapsdocent bij Avans+ Bachelor of Nursing houd ik me bezig met alles op het gebied van leerdoelen, visie ontwikkelen, leren leren, belangrijke ontwikkelingen vertalen naar je eigen functie en nog veel meer. En wat leer ik hier zelf ook weer een hoop van.

In mijn lessen probeer ik altijd wat luchtigheid te brengen en een extraatje toe te voegen door een verdiepend filmpje of inspiratie uit de praktijk. Vandaag kreeg ik feedback: “Je geeft helderheid; je bent rustig en laagdrempelig; je brengt structuur aan als een verteller van een boek dat ik kan lezen: je geeft me weer vertrouwen als ik stress krijg en je geeft ruimte om eigen dingen in te brengen.’ Als ‘groene’ die graag waardering krijgt, begrijp je wel dat ik hier best heel blij van werd. Volgende keer doen we een rondje verbeterpunten… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.