Workshops systemisch perspectief ?>

Workshops systemisch perspectief

Meer dan 25 jaar geleden werkten we al samen en nog steeds barst het van de creativiteit en het werkgeluk, als we samen iets ondernemen. Koos de Bie en ik ontwikkelden samen voor medewerkers van Avans Hogeschool de workshop Jouw talent in systemisch perspectief. 2x fully booked! En heel enthousiaste deelnemers. Wat ons weer zo enthousiast maakte dat we vergelijkbare workshops voor inschrijving openstellen. Op dinsdagochtend 6 juni, woensdagmiddag 7 juli en donderdagochtend 31 augustus 2023 organiseren we samen drie workshops met verschillende thema’s.

Iets voor jou?  

Wil je eens systemisch onderzoeken wat jou helpt en wat jou belemmert? Dan ben je van harte welkom bij deze workshops. In de workshop nemen we je mee in de basis van systemisch werken en de belangrijkste principes. Op een luchtige manier leer je luisteren en kijken naar wat jou helpt en belemmert en gaan we aan de slag met verschillende systemische werkvormen en opstellingen.  

Klik hier om je aan te melden: https://lnkd.in/ebmjBWHf

Meer weten?  

Iets voor jou, maar niet op deze datum? Stuur ons een berichtje en we houden je op de hoogte van de workshopagenda. Interesse in een op maat gemaakte workshop voor jouw team of organisatie? Dan maken we graag een voorstel dat helemaal op jouw behoefte is afgestemd.  

Wie is wie?  

@Harriët: “In 2006 ben ik gestart met Punt van Inspiratie, coaching, training & advies. Waar ik toen warm voor liep, is nu nog steeds mijn grootste drijfveer: mensen inspireren om vanuit hun hart en talenten te werken en daarbij de verbinding leggen met dat wat er werkelijk toe doet. In mijn werk belicht ik daarbij altijd de onderstroom. Dat zorgt ervoor dat de kwartjes ook echt op alle niveaus vallen. Het mooiste werk dat er is, als je het mij vraagt! 

@Koos: “In de afgelopen vijfentwintig jaar - time flies - heb ik in verschillende rollen en organisaties aan veel facetten van het communicatievak gewerkt. De laatste jaren als freelancer. Vanuit de communicatiehoek raakte ik steeds meer gegrepen door dynamieken en patronen in groepen en organisaties. Er is altijd zoveel meer dan wordt gezegd en geschreven. Systemisch onderzoek werkt fantastisch om die onderstromen aan de oppervlakte te krijgen.”  

workshops-2023-systemisch-perspectief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.