Voor individuen ?>

Voor individuen

Herken je dit?

Je leeft en werkt min of meer op de automatische piloot en ineens is daar dat moment… Pats! Jouw functie is niet meer vanzelfsprekend jouw functie. Weg balans, weg zekerheid. Wat nu? Je weet eigenlijk niet eens meer wat je wilt en kan. Wat is er gebeurd? Tijd voor een pas op de plaats, maar kan dat wel? Je hebt zoveel vragen, maar nog niet zoveel antwoorden… Er is altijd een nieuwe kans!

Passie in de praktijk. Een impressie…

Diensten

Individuele coaching

Individuele sessies op maat waarin vraagstukken opgelost worden rondom jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Soms doen we dit al wandelend, soms gewoon op een stoel. Altijd in een vorm die jou past.

Systemische intuïtieve coaching

Soms komen vraagstukken in je leven of in je werk meerdere keren terug en vraagt dit om nader onderzoek. Door middel van systemische intuïtieve coaching krijgen we onderliggende belemmeringen en kansen in beeld en kun je heldere stappen gaan zetten naar een betere situatie.

“Hoofd en buik zijn nu congruent.” Anja de Jong

Passie-inventarisatie

Een verhelderend persoonlijk traject met een heerlijk concreet resultaat! Wat levert een passie-inventarisatie je in ieder geval op? Inzicht in je persoonlijke drijfveren. Energie en plezier. Tools voor een nieuwe balans en bewustere keuzes. Antwoord op de vragen: wie ben ik en wat past bij mij. Inzicht in je groeimogelijkheden en nog veel meer.

“Ik heb nu een duidelijk kompas dat ik nog jaren kan gebruiken bij het maken van keuzes of het evalueren van situaties” Arnold van Triest

Drijfverenscan

De drijfverenscan is de verkorte versie van een passie-inventarisatie. In 1 dagdeel geeft het inzicht in de belangrijkste persoonlijke drijfveren, talenten en groeipotentieel. De drijfverenscan is zowel toepasbaar voor individuen als teams. De drijfverenscan is ook als online dienst af te nemen.

Feel Good pakket

In korte tijd weer meer energie, werkplezier en werken vanuit missie en talenten? Kies dan voor dit Feel Good pakket. Binnen een maand:

  • Zicht op je persoonlijke missie en talenten;
  • Essentiële stappen zetten in je loopbaan of re-integratietraject;
  • Een doorbraak creëren in je dagelijkse werk.

Een pakket bestaat uit 3 inspirerende coachingssessies, een persoonlijke missie-dag en een on-the-job creatiemoment. Het traject start met een vrijblijvende intake. Het Feel Good pakket is uitermate geschikt voor mensen die vastgelopen zijn in hun huidige functie en weer opnieuw willen kiezen voor geluk en werkplezier!

Alle diensten kunnen ook online uitgevoerd worden.

“Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken.” Buddha