Voor teams ?>

Voor teams

Herken je dit?

Er staan 150.000 dingen op je actielijst, maar er is geen tijd en ruimte om je goed bezig te houden met de ontwikkeling van je team. Medewerkers klagen over het feit dat ze zoveel moeten en niet meer toe komen aan hun belangrijkste taak. Het werkplezier neemt af en een negatieve spiraal lijkt onvermijdelijk…   Het kan anders!

Hoe zou het zijn om onderdeel te zijn van een team dat als vanzelf samenwerkt, verantwoordelijkheid neemt, inzicht heeft in het eigen en elkaars potentieel en hier optimaal gebruik van maakt? Een team dat zelf naar mogelijkheden zoekt om te groeien en jou als leidinggevende vraagt om hierin te faciliteren? Prachtig toch?! Samen met jou zorg ik ervoor dat:

  • de kracht en de talenten van eenieder in het team inzichtelijk worden;
  • iedereen zich bewust wordt van zijn eigen intenties en communicatie;
  • het team in beweging komt om het gezamenlijke doel te bereiken.

Diensten

Teamcoaching

Een team weer soepel laten draaien of door laten ontwikkelen op eigen kracht. Dat is wat je van Punt van Inspiratie mag verwachten als het gaat om teambegeleiding.

“Het onbespreekbare is weer bespreekbaar.” Violeta McLaughlin

Inspiratiedag “Het werkplezier effect.”

De persoon achter de professional leren kennen én samen leerstappen maken. Deze inspiratiedag is een eendaagse sessie waarbij de individuele drijfverenscans als basis worden gebruikt om het team krachtiger te maken. Het sprankelende maatwerkprogramma zorgt voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling en versterkt de onderlinge verbinding.

Procesbegeleiding

Je organisatie of team ontwikkelen met de mens als centrale factor. Zelfsturing realiseren of een ‘next level’ bereiken? Samen geven we vorm aan een maatwerktraject voor jouw team en bepalen we welke onderdelen we in gaan zetten om potentieel in jouw team of organisatie volop te laten bloeien. Bekijk hiervoor ook de diensten bij Voor individuen en Voor organisaties.

“Eerst geloven, dan zien.”  Wayne Dyer