INDIVIDUELE COACHING ?>

INDIVIDUELE COACHING

Op korte termijn iemand weer in zijn kracht zetten en richting geven. Dat is wat je van mij mag verwachten als het gaat om individuele begeleiding. Dat kan bij (dreigend) verzuim, vastlopen in het werk of bij het ervaren van stress en onbalans. Er zijn diverse diensten waar je voor kunt kiezen. Van intensief tot kort en krachtig.

Passie-inventarisatie

Een verhelderend persoonlijk traject met een heerlijk concreet resultaat! Wat levert een passie-inventarisatie je in ieder geval op?

  • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke drijfveren;
  • Je gaat meer energie en plezier ervaren;
  • Je krijgt tools aangereikt om balans te kunnen houden;
  • Je weet hoe je bewuster keuzes kan maken;
  • Je krijgt antwoord op de vragen: wie ben ik en wat past bij mij;
  • Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden en
  • Je wordt je bewust van je innerlijke processen.

Doorlooptijd: 6 dagdelen begeleiding in ongeveer vier maanden.

Koos de Bie:“…een heel bijzonder, onbetaalbaar geschenk” 

Henrie van het Hof: “De sessies heb ik ervaren als een cadeautje.” 

Drijfverenscan

De drijfverenscan is de verkorte versie van een passie-inventarisatie. In 1 dagdeel geeft het inzicht in de belangrijkste persoonlijke drijfveren, talenten en groeipotentieel. De drijfverenscan is zowel toepasbaar voor individuen als teams. De drijfverenscan is ook als online dienst af te nemen.

Coaching

Individuele sessies op maat waarin vraagstukken opgelost worden rondom jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Anja de Jong:“Hoofd en buik zijn nu congruent.” In mijn nieuwe baan als teamleider had ik regelmatig last van twijfel en onzekerheid. Aan de hand van leerdoelen en casusbesprekingen heeft Harriët me geholpen om een aantal inzichten te krijgen en daar mee aan de slag te gaan. Ze weet de vinger op de gevoelige plek te leggen en daagt je uit om daar iets mee te doen. Door middel van oefeningen en evaluatie kom je bij elke sessie een stap verder in de goede richting. Hoofd en buik zijn nu congruent, systemisch waarnemen helpt me om situaties helder te krijgen en de goede richting op te gaan. Als teamleider voel ik me nu meer in balans en steviger.

Lies Korf: “Met respect, liefde en humor heb ik me omgeven gevoeld tijdens de coaching bij Harriet. Hierdoor durfde ik kritisch te kijken naar mijn eigen functioneren en wat voor invloed dit had op mijn omgeving. Haar gevoeligheid en verheldering lieten mij mijn mogelijkheden zien. Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik dit heb mogen doen…”

Burnout begeleiding

Anne van de Ven: “Mijn vonk is terug.” Na een half jaar thuis zitten met een burn-out, kwam ik in contact met Harriët. Het voelde al snel vertrouwd, omdat alles er mag zijn. De open gesprekken gaven de vrijheid om mijn “beschermjasje” thuis te laten, en eerlijk naar mezelf te kijken. Harriët werkt vanuit passie en geeft – in de breedste zin – en dat is bij elk contact voelbaar. Vanuit inspirerende gesprekken en oefeningen maakten we samen een blauwdruk van mijn persoonlijkheid. Ik ken mijn drijfveren, talenten en missie. Gedurende dit proces heb ik weer vertrouwen gekregen in mezelf en nu zichtbaar mijn “vonk” terug.