Trainingen en workshops ?>

Trainingen en workshops

Agenda 2023 – 2024

Workshops Werk in systemisch perspectief

Samen met Koos de Bie organiseer ik meerdere keren per jaar systemische workshops met een specifiek thema. Kleine groepjes, actuele thema’s en een fijne setting waar jouw vraagstuk alle ruimte krijgt. Je kunt je als individu inschrijven voor één van deze workshops of je schrijft je in voor een serie. Tevens is er een mogelijkheid om systemische workshops in te zetten voor jouw team of organisatie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding:

Data en aanmelding workshops

Familieopstellingen

Heb je terugkerende thema’s in je leven of wil je een doorbraak in een voor jou lastige situatie? Dan is wellicht een familieopstelling iets voor jou. Meerdere keren per jaar organiseer ik bijeenkomsten van een dagdeel waarin we 3 familieopstellingen aan bod laten komen. In een vertrouwde setting met een kleine groep gaan we de diepte in op basis van de verschillende persoonlijke vraagstukken. Wil je niet direct jouw vraagstuk inbrengen dan kun je ook altijd als alleen representant deelnemen.

Training Coachen en reflecteren

Voor iedereen die net start of gestart is met een coachende rol is de training Coachen en Reflecteren ontwikkeld. In deze inspirerende training van 2 dagdelen leer je werken aan heldere leerdoelen en maak je door te oefenen met praktijkcasuïsitiek kennis met een aantal basiselementen van coaching en reflectie. Daarna kun je in de praktijk met je eigen doelen aan de slag met of zonder begeleiding.

Training Adviseren met impact!

Als adviseur wil je graag impact maken vanuit je expertise en intenties. Na deze training weet je hoe je dat het beste kan doen. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke kracht als adviseur en tools hoe je jouw adviesstijl verder kunt professionaliseren. In deze training is er veel ruimte voor oefenen, ervaren en bijschaven. Immers je leert het meeste door te doen. De begeleiding tijdens en na afloop van deze training zorgt ervoor dat de leerresultaten ook goed verankerd worden in de praktijk. De training is er in een basis, uitgebreide en plus variant. Meer informatie.

Passieworkshop

“Passie is datgene ervaren wat je diep van binnen, vanuit je kern graag wilt ervaren.”  Deze training is ontwikkeld om werken vanuit passie en talenten te stimuleren. In deze training van 2 dagdelen ga je het onderwerp passie op een creatieve manier verkennen en ervaren en word je geïnspireerd om je eigen passies en talenten een impuls te geven in je dagelijkse werk.

Workshop Het werkplezier effect

Wil je een diepgaand en langdurig effect bereiken als het gaat om werken vanuit passie en talent? Dan is deze training zeer geschikt. Als voorbereiding wordt bij iedere deelnemer individueel een drijfverenscan afgenomen. Vervolgens is er een groepsbijeenkomst van een dag waarbij je de mens achter de professional leert kennen en aan de slag gaat met individuele leerdoelen. Spelenderwijs leer je alles over de voordelen van werken met je talent. Praktijkcasuïsitiek en reflectiemomenten zijn integraal onderdeel van deze dag.

Alle trainingen en workshops worden ook incompany aangeboden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.