Voor organisaties ?>

Voor organisaties

Herken je dit?

Je ziet volop kansen en mogelijkheden om te groeien, maar hoe begin je eraan? Je weet wel waar jij voor staat, maar hoe krijg je iedereen mee? En hoe zorg je ervoor dat besluiten ook gedragen besluiten zijn? Er komen zoveel vragen op je af. En nu nog de antwoorden… Geen nood, daar help ik je mee. Punt van inspiratie laat potentieel in de organisatie tot bloei komen en zorgt dat bovenstroom en onderstroom in balans zijn.

Diensten

Organisatieadvies

Samen creëren we krachtige waarden en een heldere missie. We zorgen voor een gezonde(re) bedrijfscultuur én we geven je organisatie vorm vanuit talenten en bezieling.

“Ik was mijzelf niet bewust dat het benaderen van werksituaties vanuit je sensitief vermogen zo’n verrijking kon zijn” Roel de Vos

Procesbegeleiding

Je organisatie of team ontwikkelen met de mens als centrale factor. Zelfsturing realiseren of een ‘next level’ bereiken? Samen geven we vorm aan een maatwerktraject voor jouw team en bepalen we welke onderdelen we in gaan zetten om potentieel in jouw team of organisatie volop te laten bloeien. Bekijk hiervoor ook de diensten bij Voor individuen en Voor teams.

HR(D)-diensten

Soms is behoefte om eens een ander spoor te bewandelen en zo nieuwe inspiratie op te doen. Denk bij ontwikkelgesprekken, re-integratietrajecten of andere HR(D) gerelateerde onderwerpen eens aan professionele ondersteuning vanuit Punt van Inspiratie. Zo is bijvoorbeeld de drijfverenscan een hele effectieve tool voor o.a. Werving en Selectieprocessen. Je kunt een innovatief programma op laten zetten of gesprekken uit laten voeren. Ik denk graag met je mee. Kijk voor meer informatie over diensten ook even bij Voor individuen en Voor teams.

Alle diensten zijn ook online uit te voeren.

“Vorm volgt richting” Harriët de Waard