Incompany trainingen en workshops ?>

Incompany trainingen en workshops

Trainingen

Coachen en reflecteren

Voor iedereen die net start of gestart is met een coachende rol is de training Coachen en Reflecteren ontwikkeld. In deze inspirerende training van 1 dagdeel leer je werken aan heldere leerdoelen en maak je door te oefenen met praktijkcasuïsitiek kennis met een aantal basiselementen van coaching en reflectie. Daarna kun je in de praktijk met je eigen doelen aan de slag met of zonder begeleiding.

Passieworkshop

“Passie is datgene ervaren wat je diep van binnen, vanuit je kern graag wilt ervaren.”  Deze training is ontwikkeld om werken vanuit passie en talenten te stimuleren. In deze training van 1 dagdeel ga je het onderwerp passie op een creatieve manier verkennen en ervaren en word je geïnspireerd om je eigen passies en talenten een impuls te geven in je dagelijkse werk.

Het werkplezier effect

Wil je een diepgaand en langdurig effect bereiken als het gaat om werken vanuit passie en talent? Dan is deze training zeer geschikt. Als voorbereiding wordt bij iedere deelnemer individueel een drijfverenscan afgenomen. Vervolgens is er een groepsbijeenkomst van een dag waarbij je de mens achter de professional leert kennen en aan de slag gaat met individuele leerdoelen. Spelenderwijs leer je alles over de voordelen van werken met je talent. Praktijkcasuïsitiek en reflectiemomenten zijn integraal onderdeel van deze dag.

Alle trainingen worden incompany aangeboden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.