Voor teams ?>

Voor teams

Herken je dit?

Er staan 150.000 dingen op je actielijst, maar er is geen tijd en ruimte om goed bezig te zijn met de ontwikkeling van je team. Je bent veel bezig met ‘moeten’ en niet meer zo zeer met ‘willen’. Het werkplezier neemt af en een negatieve spiraal lijkt onvermijdelijk…   Het kan anders!

Hoe zou het zijn om onderdeel te zijn van een team dat als vanzelf samenwerkt, verantwoordelijkheid neemt, inzicht heeft in het eigen en elkaars potentieel en hier optimaal gebruik van maakt? Een team dat zelf naar mogelijkheden zoekt om te groeien en hun leidinggevende vraagt om hierin te faciliteren? Prachtig toch?! Samen met jou zorg ik ervoor dat:

  • de kracht en de talenten van eenieder in het team inzichtelijk worden;
  • iedereen zich bewust wordt van zijn eigen intenties en communicatie;
  • het team in beweging komt om het gezamenlijke doel te bereiken.

Diensten

Teamcoaching

Een team weer soepel laten draaien of door laten ontwikkelen op eigen kracht. Dat is wat je van Punt van Inspiratie mag verwachten als het gaat om teambegeleiding.

“Het onbespreekbare is weer bespreekbaar.” Violeta McLaughlin

“Wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren! Heel leerzaam om van elkaar te horen hoe iedereen dit ervaren heeft.” team P&O Instituut Verbeeten

Inspiratiescan voor teams

Gericht groeien met je team. De inspiratiescan zorgt voor een heldere en meetbare volgende stap. Door het in kaart brengen van de gezamenlijke drijfveren, de onderliggende groepsdynamieken en de kracht in de samenwerking, wordt de gezamenlijke koers uitgezet. De scan bestaat uit een individuele miniscan, twee teambijeenkomsten en een evaluatiemoment.

Inspiratiedag “Het werkplezier effect.”

De persoon achter de professional leren kennen én samen leerstappen maken. Deze inspiratiedag is een eendaagse sessie waarbij de individuele drijfverenscans als basis worden gebruikt om het team krachtiger te maken. Het sprankelende maatwerkprogramma zorgt voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling en versterkt de onderlinge verbinding. Klik hier voor meer informatie of neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Procesbegeleiding

Je organisatie of team ontwikkelen met de mens als centrale factor. Zelfsturing realiseren of een ‘next level’ bereiken? Samen geven we vorm aan een maatwerktraject voor jouw team en bepalen we welke onderdelen we in gaan zetten om potentieel in jouw team of organisatie volop te laten bloeien. Bekijk hiervoor ook de diensten bij Voor individuen en Voor organisaties.

“Eerst geloven, dan zien.”  Wayne Dyer