Workshops ?>

Workshops

Voor individuen

Workshop familieopstellingen

Heb je terugkerende thema’s in je leven of wil je een doorbraak in een voor jou lastige situatie? Dan is wellicht een familieopstelling iets voor jou. Meerdere keren per jaar organiseer ik bijeenkomsten van een dagdeel waarin we 3 familieopstellingen aan bod laten komen. In een vertrouwde setting met een kleine groep gaan we de diepte in op basis van de verschillende persoonlijke vraagstukken. Wil je niet direct jouw vraagstuk inbrengen dan kun je ook altijd als alleen representant deelnemen. in**@pu***************.nl">Aanmelden via de mail. of via een berichtje 06 – 21710971.

Workshop ‘Passie en talent‘ (open inschrijving)

“Passie is datgene ervaren wat je diep van binnen, vanuit je kern graag wilt ervaren.”  Deze training is ontwikkeld om werken vanuit passie en talenten te stimuleren. In deze training van 2 dagdelen ga je het onderwerp passie op een creatieve manier verkennen en ervaren en word je geïnspireerd om je eigen passies en talenten een impuls te geven in je dagelijkse werk.

Voor organisaties

Harriët de Waard is een prettige, consciëntieuze, positieve en professionele docent en coach. Ze houdt het doel in het vizier en helpt deelnemers zelf de regie in handen te nemen. (Opleidingscoördinator onderwijsinstelling M. van Gelderen)

Workshop ‘De kunst van het leren samenwerken

Wil je een diepgaand en langdurig effect bereiken als het gaat om werken vanuit passie en talent? Dan is deze workshop een prima basis. Als voorbereiding wordt bij iedere deelnemer individueel een drijfverenscan afgenomen. Vervolgens is er een groepsbijeenkomst van een dag waarbij je de mens achter de professional leert kennen en aan de slag gaat met ‘de kunst van het leren samenwerken’. Spelenderwijs leer je alles over de voordelen van werken met je talent. Praktijkcasuïsitiek, individuele ontwikkeldoelen en reflectiemomenten zijn integraal onderdeel van deze dag.

Organisatieopstelling

Blijven sommige projecten een ‘hoofdpijndossier’? Krijg je geen verbinding in de groep? Of krijg je die ene functie steeds niet voor langere tijd ingevuld? Dan kan het zijn dat er een ‘systemische verstrikking’ speelt die ervoor zorgt dat er geen oplossing komt, totdat de onderliggende oorzaak is opgelost. Met een organisatieopstelling krijg je hier inzicht in. Ik begeleid jou en/of jouw (kern-)team bij het inzichtelijk krijgen van die onderstroom en de mogelijke oplossingen.

Training ‘Coachen en reflecteren’

Voor iedereen die net start of gestart is met een coachende rol is de training Coachen en Reflecteren ontwikkeld. In deze inspirerende training van 2 dagdelen leer je werken aan heldere leerdoelen en maak je door te oefenen met praktijkcasuïsitiek kennis met een aantal basiselementen van coaching en reflectie. Daarna kun je in de praktijk met je eigen doelen aan de slag met of zonder begeleiding.

Training ‘Adviseren met impact!

Als adviseur wil je graag impact maken vanuit je expertise en intenties. Na deze training weet je hoe je dat het beste kan doen. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke kracht als adviseur en tools hoe je jouw adviesstijl verder kunt professionaliseren. In deze training is er veel ruimte voor oefenen, ervaren en bijschaven. Immers je leert het meeste door te doen. De begeleiding tijdens en na afloop van deze training zorgt ervoor dat de leerresultaten ook goed verankerd worden in de praktijk. De training is er in een basis, uitgebreide en plus variant. Meer informatie.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.