Voor individuen ?>

Voor individuen

Persoonlijk leiderschap vanuit passie

Herken je dit? Je leeft en werkt min of meer op de automatische piloot en ineens is daar dat moment… Pats! Er is niets meer vanzelfsprekend. Weg balans, weg zekerheid. Wat nu? Je weet eigenlijk niet eens meer wat je wilt en kan. Wat is er gebeurd? Tijd voor een pas op de plaats, maar kan dat wel? Je hebt zoveel vragen, maar nog niet zoveel antwoorden… No worries. Er is altijd een nieuwe kans!

Punt van inspiratie helpt jou om helderheid te krijgen in jouw vraagstukken en deze op te lossen. Aan de hand van jouw natuurlijke aanleg en talenten gaan we ervoor zorgen dat jij:

 • Regie gaat nemen over jouw eigen leven;
 • Je doelen behaalt;
 • Werkgeluk en energie ervaart;
 • Gezond en vitaal blijft én;
 • Dat je je sensitiviteit inzet om heldere keuzes te maken.

Samen bepalen we wat het beste werkt voor jou!

Een paar voorbeeldsituaties:

“Ik weet niet wat ik wil.” Samen gaan we kijken waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent.  We kijken wat van nature bij je past, bijvoorbeeld via een drijfverenscan en/of een inspiratiekompas. En ik help jou om de juiste keuzes te maken om weer plezier en (werk-)geluk te ervaren.

“Ik heb nu een duidelijk kompas dat ik nog jaren kan gebruiken bij het maken van keuzes of het evalueren van situaties” (Energy professional industrieel bedrijf- A. van Triest)

“Ik wil mezelf beter leren kennen.” We onderzoeken waar jouw behoefte precies zit en maken dan een plan op maat om jou de juiste handvatten te geven voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

“Harriët luistert goed, vat samen, vraagt door, komt tot de essentie. Harriët voelde voor mij vertrouwd en veilig, ik voelde me vrij om alles te zeggen.” (Vrijetijdsconsulent zorginstelling – M. Kloosdijk)

“Ik wil meer vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd leven.” We bepalen samen jouw vraagstukken en kijken wat het voor jou betekent om vanuit Hart en Ziel te leven en te werken. Ook maken we een plan hoe je nieuwe gewoontes kunt aanleren om je leven een nieuwe draai te geven.

“Hoofd en buik zijn nu congruent.” (Laborant ziekenhuis – A. de Jong)

Wil je een keer kennismaken? Dat kan. Een intakegesprek is zo gepland en is altijd gratis en vrijblijvend. Alle diensten zijn trouwens ook prima online uit te voeren. Wil je je vooraf wat meer verdiepen in mijn visie? Luister dan eens naar een podcast via het YouTube kanaal van Punt van Inspiratie. Voel je vooral vrij om datgene te doen, dat voor jou goed voelt. 😊

Passie in de praktijk. Een impressie…

Opstellingenworkshops

In sommige gevallen vraagt jouw verdere ontwikkeling om een laagje dieper. Er zijn vraagstukken die een systemische oorzaak hebben, met andere woorden gaan over jouw positie, rol en gedrag in de verschillende systemen waar je onderdeel van uitmaakt. Zo is daar je familiesysteem en je organisatiesysteem, maar denk bijvoorbeeld ook aan jouw sportsysteem of je sociale systeem.

Regelmatig verzorg ik opstellingenworkshops waarin we met een fijn klein groepje samenkomen om ieders vraagstukken systemisch te onderzoeken. Je lost vragen op een diep niveau op. Ervaart meer rust, balans en energie. En je krijgt uiteraard meer inzicht in jouw situatie en groeimogelijkheden.

Allerlei vragen zijn geschikt om opstellingen mee te doen. Een paar voorbeelden:

 • Welke richting kan ik het beste op met mijn werk? 
 • Hoe kan ik het beste met mijn opgroeiende/puberende kind omgaan?
 • Hoe komt het dat ik me iedere keer laat overrompelen door dominant gedrag?
 • Wat belemmert mij in het vinden van een leuke nieuwe job? En hoe los ik dat op? 
 • Wat speelt er tussen mij en mijn vader? En wat kan ik daarmee? 
 • Hoe komt het dat ik zo onzeker blijf? en ja zelfs:
 • Welke rol speelt ons huisdier in ons gezinssysteem?

Systemisch werk is prachtig, krachtig en diepgaand. Wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje.

Klik op de aanmeldknop, bekijk alle data en kies de dag die jou uitkomt.

Ik hoop jou te gaan ont-moeten!