Voor individuen ?>

Voor individuen

Herken je dit?

Je leeft en werkt min of meer op de automatische piloot en ineens is daar dat moment… Pats! Alles is niet meer vanzelfsprekend. Weg balans, weg zekerheid. Wat nu? Je weet eigenlijk niet eens meer wat je wilt en kan. Wat is er gebeurd? Tijd voor een pas op de plaats, maar kan dat wel? Je hebt zoveel vragen, maar nog niet zoveel antwoorden… Er is altijd een nieuwe kans!

Passie in de praktijk. Een impressie…

Diensten

Individuele coaching

Individuele sessies op maat waarin vraagstukken opgelost worden rondom jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Soms doen we dit al wandelend, soms gewoon op een stoel. Altijd in een vorm die jou past.

Re-integratie 2e spoor

Nieuwe toekomstmogelijkheden zien en jouw talenten (weer) benutten. Daarop focussen wij als je door arbeidsongeschiktheid je functie niet meer uit kan voeren. Via een persoonlijk op maat traject begeleid ik je naar een nieuwe passende plezierige werkplek.

Het inspiratiekompas

Het inspiratiekompas kun je zien als een ‘assessment-tool’ voor jouw hogere doel in het leven. Op basis van een online-profiel (helemaal van nu), gebaseerd op eeuwenoude wijsheden (de pareltjes van het verleden), werk ik voor jou speciaal een inspiratiekompas uit (voor een sprankelende toekomst). In een persoonlijke terugkoppeling krijg je alle details te horen en bespreken we jouw belangrijkste leervragen.

Systemische intuïtieve coaching

Soms komen vraagstukken in je leven of in je werk meerdere keren terug en vraagt dit om nader onderzoek. Door middel van systemische intuïtieve coaching krijgen we onderliggende belemmeringen en kansen in beeld en kun je heldere stappen gaan zetten naar een betere situatie.

“Hoofd en buik zijn nu congruent.” Anja de Jong

Passie-inventarisatie

Een verhelderend persoonlijk traject met een heerlijk concreet resultaat! Wat levert een passie-inventarisatie je in ieder geval op? Inzicht in je persoonlijke drijfveren. Energie en plezier. Tools voor een nieuwe balans en bewustere keuzes. Antwoord op de vragen: wie ben ik en wat past bij mij. Inzicht in je groeimogelijkheden en nog veel meer.

“Ik heb nu een duidelijk kompas dat ik nog jaren kan gebruiken bij het maken van keuzes of het evalueren van situaties” Arnold van Triest

Drijfverenscan

De drijfverenscan is de verkorte versie van een passie-inventarisatie. In 1 dagdeel geeft het inzicht in de belangrijkste persoonlijke drijfveren, talenten en groeipotentieel. Daarna kun je door middel van coaching je ontwikkeltraject verder in gang zetten. De drijfverenscan is zowel toepasbaar voor individuen als teams.

Alle diensten kunnen ook online uitgevoerd worden.

“Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken.” Buddha