Podcasts & Inspiratie estafette ?>

Podcasts & Inspiratie estafette

“Zullen we jouw visie eens weergeven in een podcast?” vroeg Koos de Bie, vriendin en communicatieprofessional, aan mij op een zomerse dag in 2020. Wat startte als een eerste verkenning in ‘podcastland’ groeide uit tot een ware passie. Als vanzelf ontvouwden zich de afleveringen en dienden allerlei actuele onderwerpen zich aan. Inmiddels hebben we al een schare enthousiaste luisteraars van wie we regelmatig vragen en verzoeken behandelen. Nieuwsgierig geworden? Beluister dan alle podcasts en laat je inspireren!

Hieronder alvast een klein voorproefje. Als je je (gratis) abonneert, ontvang je een melding bij iedere nieuwe aflevering. Vragen, feedback en verzoeken voor nieuwe podcasts ontvangen wij graag. Veel luisterplezier!

“We kunnen zoveel van elkaar leren door inspiratie te delen!”

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken is in 2021 de Inspiratie estafette gestart. Via een korte en krachtige digitale ontmoeting een intuïtief antwoord krijgen op een persoonlijke vraag. En vervolgens het stokje doorgeven aan iemand die dat ook leuk vindt. Om zo ideeën, inzichten en plezier te delen. Dat is waar de inspiratie estafette over gaat.

Wil jij ook een keer deelnemen, laat het me dan even weten. Veel kijkplezier!