Oktober Observatiemaand ?>

Oktober Observatiemaand

Observatiehonden gezocht!

Op dit moment ben ik bezig met een opleiding Hondengedrag en training. Mijn doel is tweeledig:tara

  • In coachingsgesprekken honden kunnen inzetten als spiegel voor coachees;
  • Hondeneigenaren ondersteunen bij het begrijpen van en samenwerken met hun hond (denk aan gedragsvraagstukken zoals lopen aan de lijn, alleen zijn, uitvallen,  maar ook aan het afstemmen op/aanvoelen van je hond)

Voor de maand oktober zoek ik mensen met hond uiteraard 🙂 (regio Udenhout/Tilburg) die een vraag hebben over hun hond én die daarbij ook willen kijken naar hun eigen rol. Ik kom dan langs voor observatie en evt. advies. De sessie duurt maximaal 1 uur en is gratis. Heb je interesse laat het me dan weten via mail/app en geef even kort aan wat het vraagstuk is. Ik plan maximaal 10 gratis sessies in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.