Vernieuwde website en diensten ?>

Vernieuwde website en diensten

Supertrots ben ik op de nieuwe content van mijn website en uiteraard ook superblij met de ontwikkelingen die daarmee gepaard zijn gegaan.  De afgelopen jaren is er naast het individueel begeleiden van mensen ook steeds meer vraag gekomen naar het ontwikkelen en trainen van teams. Vandaar dat het tijd werd om mijn website hier op aan te passen. Verder heb ik ook twee  all-in pakketten ontwikkeld met de titel ‘Feel Good’ en ja… deze zijn dus gericht op het je Goed Voelen. Of dat nu individueel is of als team. Punt van Inspiratie heeft er een passende oplossing voor!

Op de welkomstpagina vind je verder een filmpje waarbijik lekker uit mijn comfortzone ben gestapt en vertel over mijn missie. Aangezien ik mensen regelmatig uitdaag om een moedige stap te nemen, vond ik dat ik daar zelf ook een voorbeeld in kon stellen.

En…binnenkort ga ik met een aantal van mijn netwerkpartners aan de slag om de trainingen die we aanbieden nog verder door te ontwikkelen. Als er nieuws is, ga ik dat zeker weer melden via de website. Maar laat je zeker niet weerhouden als je een vraag hebt rondom jezelf of je team. Ik help je graag om de juiste beweging te creëren.

Mocht je tijd en zin hebben, dan zou ik het leuk vinden als je een berichtje achter laat op de website. Tot later!!!

Eén gedachte over “Vernieuwde website en diensten

  1. Met respect, liefde en humor heb ik me omgeven gevoeld tijdens de coaching bij Harriet. Hierdoor durfde ik kritisch te kijken naar mijn eigen functioneren en wat voor invloed dit had op mijn omgeving. Haar gevoeligheid en verheldering lieten mij mijn mogelijkheden zien. Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik dit heb mogen doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.